ЗА НАС

Fresco Sped 24-годишно искуство во меѓународната шпедиција и транспорт, се здружи околу желбата на своите клиенти да им пружи најквалитетна палета на услуги во областа на надворешно-трговското работење.

team

Тимска работа

quality

КВАЛИТЕТ

required

ОДГОВОРНОСТ

realization

ИНОВАЦИЈА

freskoamblema

НАШИ-РЕЛАЦИИ

Нашите релации што ги нудиме за транспорт

ваш доверлив Fresco Sped

Контактинфо

Адреса

Bul, Киро Глигоров br.4, Скопје 1000 Северна Македонија

Пон-Пет: 08:00 - 18:00
Сабота: 09:00 - 17:00
Недела: неработен ден

Нашата локација